hlavná stránka
koniec stránky


akcia:

Výstup na Volovec
alebo:
pešej turistike sa venuje
celá rodina



"Výstup ako spomienka na Daniela Fabíniho"

Nazdááár kamaráti JVS-áci!!!

Rok sa stretol s rokom a máme tu 17. ročník obľúbeného betliarskeho obecného výstupu na Volovec - Skalisko.

Tak neviem, kde budete Vy, ale my - eMPé3-káči v trošku oklieštenej zostave - sa dostavíme (Peťko s Peťkou sa ostanú doma strážiť navzájom).
Nečakajte od nás nijaké zázraky - posledný výstup sme absolvovali spoločne s Vami v Pirine na Todorinu portu pred takmer 3-mi rokmi. Takže nás poteší každá pomocná ruka, podpora duševná i náhodne okololetiaci vrtuľník, teplé slovo, prípadne aspoň teplé párky, eventuálne teplý sveter, skrátka hocičo, čo dokáže ten vysokánsky a ďaleký kopec priblížiť.

Nekomentovať, vydržať nerýpať a usmievať sa.
To v podstate pre Vás, našich kamarátov nebude možno také obtiažne dodržať a my sa snáď potom na ten - tak príznačne pomenovaný - kopec trpezlivo vytrepeme.

Pre tých menej chápavých to napíšem inak:
"Prídte všetci, lebo aj my prídeme!!!"
Howgh.

Termín:
29. máj 2010

(sobota)

PROPOZÍCIE:
Dianka mi tu napísala 3 (slovom: tri) SMS-ky, z ktorých vyberám:

    • Di bude v domčeku na známej adrese už od piatku. Či od rána, alebo až v čase, keď sa už zatvárajú krčmy, sa ma nepýtajte ... :o)
    • Všetci, čo prídu, budú mať k dispozícii domček, krbček, trávičku na kosenie, či krompáčik na kopanie a to v ktorúkoľvek hodinu - znie to výhražne, ale stačí prísť :o)
    • Výstup je v sobotu, ide sa z dvoch smerov - z Betliara je to 3,5 hoďky a z Čučmy o hoďku kratšie (ale strmšie) - je potrebné stíhať registráciu hore na Skalisku (10:00 - 12:00) - wiac informácií o wýstupe na ten wrch wysoký: www.betliar.ocu.sk/sk/index.php?ids=2&subaction=jeden_clanok&id_clanku=75
    • Večer bude pozorovanie hviezd pri táboráku
    • V nedeľu je naplánovaná návšteva maďarského trhu - ale či v Rožňave, alebo Miškolci sa ma opäť nemusíte pýtať ... neviem! :o)
    • Hej. A ešte mám napísať, že aby nám vyšlo počko počasie. To kto sa pozná s tým Iľkom ...? :o)

    Poznámka na záver: My čo: Ta-tááá a Ma-mááá, prídeme samozrejme iba v sobotu ráno a odchádzame zmordovaní v sobotu večer. Ale to nič nemení na tom, že sa strašne tešíme po čase na všetkých kamarátov.



hlavná stránka
V zastúpení tešiacej sa Di sa ešte raz teší:
Peter
začiatok stránky