hlavná stránka
koniec stránky

... a ako to dopadlo ... a ako to dopadlo ... a ako to dopadlo ...

Volovec 2012

26. máj 2012

Dianka, Klárka, Bruno, Barby, Ivana, Gabi, Peťo, Majka, Peťka a Roman
slniečko, teplo


Fotopríloha

sobota - 26.5.2012

Betliarsky park + výstup na Volovec - Skalisko
     Ako už po minulé roky, aj teraz sme sa vybrali na každoročný spomienkový výstup na Skalisko nad Betliarom. Počasie sa vydarilo hneď od rána. Okolo pol ôsmej sme sa zvítali s MP2 a hneď sme sa aj rozišli, lebo Peťo, Peťa a Majka dali prednosť krásam betliarskeho parku spolu s Romanom.
     My ostatné sme začali na cintoríne pri hrobe chlapca, kvôli ktorému sa niekoľko rokov stretávame v máji v Betliari aj my. Odtiaľ sme už vyrazili na niekoľkohodinový slnečný výstup na Skalisko. Alica a deti šli hore autom, aby sa šetrili. Barby, Ivana-rožňavská, Dianka a ja sme sa cestou hecovali, dobiehali, predbiehali, bavili a v skvelom čase sme dorazili do cieľa cesty - na Skalisko vysoké 1 293 metrov.

     Nasledoval zápis do pamätnej knihy, druhá pečiatka na pamätný list. Na budúci rok bude tretia a odmena nás neminie. Zvítali sme sa s Klárkou, Brunom, Alicou a ostatnými známymi i neznámymi – Camelom, jeho synom, ... Vítačky boli aj tekutej povahy rôznych ovocných príchutí. Cestou na Stadielko, kde nás čakal guláš s pivom, sme sa kúpali v slnečných lúčoch. Po skvelom obede nás opustili deti a Alica, dali prednosť avii. Oboru sme preliezli, parkom sa prešli a zakotvili na pive s Camelom a ostatnými pocestnými nalievačmi. Roman s deťmi za nami tiež dorazili, MP2 už boli na ceste domov. Viedli sme veľmi múdre reči, ale na leto sme nenaplánovali nič, takže júl a august strávime každý podľa svojho gusta.


Napísala: Gabika
Nafotili: Gabika
+ Peter
hlavná stránka
začiatok stránky