... a ako to dopadlo ... a ako to dopadlo ... a ako to dopadlo ...

BETLIAR - betliarsky MDD

31.máj - 1. jún 2019

Dianka, Peter, Kika, Gabika, Ľubo, Roman, Peter, Majka, Peťka
pekne, jasno


Fotopríloha z Betliara

      Tááák ... tohto roku sme Betliarsky obecný výstup na Volovec - Skalisko odignorovali. Samozrejme - z objektívnych príčin, ale treba priznať - lenivosť bola tá "najobjektívnejšia".
      Ale ..., Betliar "muši buc", tak sme sa stretli o týždeň neskôr, na inej obecnej akcii - Betliarsky MDD.
     Popradčania sme dorazili do Betliara cca o 19-tej. Zvítali sme sa s DKP, poobdivovali sme Diankinu novú kúpelňu, dievčence povyťahovali nejaké koláče, chlapci zase fľašku, no a v družnej debate sme sa dočkali príchodu zvyšku party - po dlhšom čase prišiel Ľubo, s ním Gabika a Roman, ktorý nechal svojho plynového tátoša na Sorožke. Tak sme všeličo pospomínali, aj tohoročnú dovolenku, aj sme popili, aj moju 60-ku (tybrďo) oslávili, aj darčeky som dostal (ďa-ku-jem) a takto sme vydržali, tuším do 2:30 a šli sme spať.
      Na druhý deň, po raňajkách sme sa prešli parkom a podľa hluku sme trafili na ihrisko, kde už v plnom

prúde prebiehalo MDD. Vstupné 4.-E na dospelého bolo prijateľné - v cene bol guľášik, pivko a pre deti hotdog s kofolou. Prebiehali tu rôzne atrakcie a súťaže pre deti, hasiči predvádzali svoju novú hasiacu techniku, jazda na koníkoch, nafukovací vláčik atd. Bolo veselo. Stretli sme sa so sesternicou Ivanou von Di, ktorá pomáhala pri distribúcii guľašu, tak sme sa i najedli a moje dievčence povyhrávali, čo sa dalo: Petra - loptu, Majka - fľašu vína (ja - ich obidve). A to sme zaváhali a Kiaru sme nechali doma ... :)
      Okolo 16-tej sme sa pobrali do domčeka, tam sme zhodnotili deň, očesali sme bazový krík v záhrade (budú rezne) a čoskoro sme sa s našou veselou partiou rozlúčili (Gabika už skôr) a pobrali sme sa tahet, do Popradu.

      Pekná akcia a príjemne strávený deň s kamarátmi, vďaka Dianke, Peťovi a všetkým zúčastneným. O rok - prídeme opäť ...


Napísal a nafotii: Peter